Nieuw

Scootmobiel Drive ST3D

Kleur
Prijs
€ 1.499,00
Inc. belasting
Aantal

Description

Een van de grootste scootmobiel fabrikanten van de wereld, Drive, heeft nu een zeer moderne en vooruitstrevende opvouwbare scootmobiel op de markt gebracht, namelijk de Drive ST3D.

Deze moderne scootmobiel onderscheidt zich met andere modellen, onder andere door de vering. Waar de meeste opvouwbare scootmobielen géén vering hebben, wordt deze aan de achterzijde wel geveerd.

De banden zijn massief, zodat u geen lekke band meer kunt krijgen maar ook om meer rijcomfort te hebben. De banden zijn gemaakt van "soft PU", hetgeen een zacht rubber is, die nagenoeg dezelfde eienschappen heeft als een luchtband. Tegen een kleine meerpijs kunnen we ook nog de zitting verend maken. In combinatie met de brede zitting van de stoel biedt dit optimaal rijcomfort.

Een ander voordeel van deze opvouwbare scootmobiel is dat er aan de voorzijde en aan de achterzijde Led verlichting gemonteerd is. U ziet zelf beter tijdens donkere ritten en andere weggebruikers ziet u duidelijk rijden.

Deze opvouwbare scootmobiel is te demonteren in maar liefst 5 delen voor een eenvoudig opberging in uw auto.Technische gegevens:

Snelheid:     8 km/h*

Actieradius: 25 km *

Maximale gebruikers gewicht : 136 kg

Zeer eenvoudig in- inklapbaar demontabel

Totale lengte:  112 cm

Totale breedte: 59 cm

Totale hoogte: 93,5 cm

Bandenmaat : 22,5 cm

Totaal gewicht: 55 kg

Gewicht zwaarste deel: 17,4 kg

Breedte zitgedeelte stoel: 46 cm

Kleur rood ( antraciet mogelijk )

*Opgave fabrikant

Data sheet

Gelijkwaardige artikelen.

20 andere producten in dezelfde categorie: