Nieuw

Scootmobiel Shoprider GK9

Scootmobiel Shoprider GK-9

Prijs
€ 1.249,00
Inc. belasting
Aantal

Description

Deze Scootmobiel Shoprider GK-9 is in alle opzichten de grote broer van de Shoprider GK-8. Net even iets langer, breder en zwaarder, maar dan ook met net wat meer actieradius en grotere belastbaarheid.

Door het "Gem-Lock" systeem waarmee de scooter eenvoudig deelbaar is, blijft ook de Shoprider GK-9 de ideale reisgenoot.

Deze scootmobiel deelt u eenvoudig in 4 delen om het te kunnen transporteren, bijvoorbeeld in uw auto. Deze grotere versie biedt ook de voordelen van meer beenruimte, een krachtigere motor en accu’s; waardoor u comfortabel kunt reizen. Een uiterst comfortabele, in hoogte verstelbare zitting is standaard waarbij de armleuningen omhoog- en omlaag-klappen waarbij u gemakkelijk plaats op de stoel kunt nemen. Er is een ingebouwd remsysteem, anti-tip wielen aan de achterkant voor veiligheid, stabiliteit en gemoedsrust De Shoprider GK9 scootmobiel is in staat om een ​​zeer respectabele 136 kg te dragen en stelt u in staat om 24 km te reizen met een opgeladen accu. 

 

Technische gegevens:

Snelheid: 6 km/h

Actieradius: 24 km

Maximale gebruikers gewicht : 136 kg

Zeer eenvoudig in- inklapbaar demontabel

Zwaarste onderdeel: 16 kg

Totale lengte: 103 cm

Totale breedte: 56 cm

Totaal gewicht: 52 kg

Bodemvrijheid: 6 cm

Draaicirkel: 115 cm

Klimvermogen: 8%

 

*Let op:

Een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: Gebruikersgewicht, Weersomstandigheden, Gereden snelheid, Bandendruk, De weg omstandigheden, De conditie van de accu's,  En het wel of niet heuvelachtige landschap.

 

Data sheet

Gelijkwaardige artikelen.

20 andere producten in dezelfde categorie: