Nieuw

Scootmobiel Shoprider GK7-3

Scootmobiel Shoprider GK7-3

Prijs
€ 999,00
Inc. belasting
Aantal

Description

Scootmobiel Shoprider GK7-3

De Scootmobiel Shoprider GK7-3 beschikt over een hoge kwaliteit met uitstekende comfort. Deze opvouwbare – demontabele scootmobiel is prima geschikt om mee te nemen. Deze Shoprider Scootmobiel is door het kleine eigengewicht en kleine afmetingen eenvoudig te tillen en in de achterbak van een auto te leggen. Met de GK7-3 scootmobiel van Shoprider kunt u optimaal van uw vrijheid genieten!

Een van de wendbaarste en meest eenvoudigste scootmobiel om mee te nemen. Door de kleine afmetingen met een stabiel ontwerp met 3-wiel is de scooter makkelijk manoeuvreerbaar en kleine draai cirkel met veel been ruimte. Dit is vooral belangrijk bij het rijden op plaatsen waar er niet zoveel ruimte is zoals binnenshuis en in een drukke winkelstraat. Daarbij is de scooter in/uitneembaar waardoor die in alle auto’s meegenomen kan worden. In tegenstelling tot alle andere modellen zijn de motor en het accupakket aparte afneembare onderdelen waardoor het uit- en in elkaar zetten erg makkelijk wordt gemaakt.

 

Kenmerken: 

– Snelheid: 6 km/h

– Actieradius: 20-24 km

– Maximale gebruikers gewicht: 125 kg

– Totale lengte: 99 cm

– Totale breedte: 56 cm

– Totale gewicht: 50 kg

– Bodemvrijheid: 5 cm

– Draaicirkel: 95 cm

– Klimvermogen: 9%

 

*Let op:

Een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: Gebruikersgewicht, Weersomstandigheden, Gereden snelheid, Bandendruk, De weg omstandigheden, De conditie van de accu's,  En het wel of niet heuvelachtige landschap.

 

Data sheet

Gelijkwaardige artikelen.

20 andere producten in dezelfde categorie: